Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Horgásztanya Vendéglõ és Panzió - Rum
Cím: 9766 Rum, Rákóczi Ferenc u. 9.Web: www.rumpanzio.hu
Telefon: 0694-979-805,0620-365-2183Gps: 47.1262832 , 16.8462759

Bemutatkozás

A Rába partján álló Rum község a folyó és a Gyöngyös-sík közötti teraszvidék középsõ részén található. A Vas megye középsõ, déli részén fekvõ falu a folyó hídjánál, az egykori Szombathely-Rum helyiérdekû vasút végállomása volt. A vasúti kapcsolat megszüntetését azonban pótolni tudta a 87-es fõút, amely jó kapcsolatot teremt a megyeszékhely felé: Szombathely távolsága 23 km. A 8-as úton keresztül Vasvár (a város távolsága 13 km) érhetõ el, illetve a gyógyvizének köszönhetõen nemzetközi hírnévre szert tett Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdõ is rendkívül könnyen, mintegy 15-20 perces autóúttal elérhetõ. A Rábai teraszos sík itt a Gyöngyös-síktól egy meredek szintlépcsõvel válik el, majd a Rába felé, hordalék-kúp jelleggel lejt tovább. Rum község a megye Rába-parti települései közé tartozik, sík területen fekszik, soros beépítésû, utcás, döntõen szalagtelkes falu. A falusi turizmust kedvelõk kitûnõ úti célja. A környék ideális azok számára, akik távol a város zajától testi-lelki felüdülésre, kikapcsolódásra vágynak. Ehhez biztosít otthonos környezetet a Horgásztanya Panzió**, amely a fõúttól 300 méterre, a község központi részén helyezkedik el. A település legfõbb vonzerejét jelentõ Rába folyó, amely – vadregényes jellegének köszönhetõen - vízi-túrákra, és bizonyos helyeken a vadvízi evezésre is kiválóan alkalmas, a panzió közvetlen közelében, mintegy 100 méternyi távolságra folyik.

Igényesen berendezett, fürdõszobás, televíziós 2 ágyas szobáinkban, valamint 2 db étkezõ konyhával felszerelt és fürdõszobával ellátott 4 fõs családi apartmanban összesen 24 fõ részére biztosítunk kényelmes szálláshelyet.

Éttermünk 60 fõ befogadására alkalmas, nyári idõszakban pedig terasz is áll a vendégeink rendelkezésére, gasztronómiai igényeinek mind teljesebb mértékû kielégítésére. Az étlapon a hagyományos magyar konyhamûvészet és a helyi tájjellegû ételeken kívül a nemzetközi konyha is képviselteti magát.

A környék - adottságai révén - kiválóan alkalmas kerékpározásra, lovaglásra, túrázásra, kirándulásra. Érdemes felkeresni a szûkebb térség építészeti és kulturális látványosságait, valamint a közelben lévõ tavakat is, amelyek alkalmasak egyrészt horgászatra, másrészt strandolásra és horgászatra egyaránt.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink