Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Dr. Szabó Ágnes - Szombathely
Cím: 9700 Szombathely, Fő tér 1.Telefon: 06-20/298-8095, 06-94/436-070
Fax: 06-94/436-070

Bevezető

orvos, természetgyógyász, lélekgyógyász, Szombathely, fülakupunktúra, pszichiáter, gyógynövénygyógyászat,Őrség, pszichoterápiás és meditativ csoportterápia, Őrség, természetgyógyászat

Bemutatkozás

Dr. Szabó Ágnes vagyok, 13 éve foglalkozom pszichoterápiával, érdeklődésem eközben egyre inkább az alternatív gyógymódok, a természetgyógyászat felé fordult. Kiemelten foglalkozom gyógynövény gyógyászattal, fülakupunktúrával energetikai gyógymódokkal.

Végzettségemet tekintve pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta, orvos-természetgyógyász vagyok. Pszichoterapeutaként elsősorban relaxációs, meditációs és szimbólumterápiával foglalkozom a család-és párterápia, ill. a csoportterápia –pszichodráma- mellett. A természetgyógyászatnak a fülakupunktúrás addiktológiai (függőségi betegségek –alkohol,-drog, evészavarok, kényszerek -gyógyítási) ágát művelem a fitoterápia (gyógynövénygyógyászat) mellett. Asztrológiai és asztroszófiai (csillagbölcseleti) szempontokat is figyelembe veszek gyógyító munkámban.

Magánemberként 6 gyermek édesanyja vagyok, családommal –férjemmel és gyermekeinkkel- 2006-ban költöztünk le az Őrségbe egy parasztházba, hogy minél teljesebben együtt élhessünk a természettel és életmódunk is a legtermészetesebb lehessen.

Pszichiáterként és pszichoterapeutaként egyre inkább meggyőződtem, hogy a betegségek keletkezésében a szellemi (téves gondolatok, sőt elvárások) és a lelki tényezők állnak a háttérben, ezek okozzák az energiablokkokat, majd a fizikai test elváltozásait.

Életcélomnak tekintem a gyógyítást és a tanítást, különösen a nők segítését ebben a gyógyító-tanításban, mivel bennük rejlik az az őserő, az a gyógyító potenciál, amivel önmagukat, férjüket, gyermekeiket, hazájukat és a Földanyát is meg tudják gyógyítani.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink