Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Farkas-Fa Faipari Kft.
Cím: 9700 Szombathely, Erkel F. u. 60.Email: farkasfa@t-online.hu
Web: http://www.farkas-fa.huTelefon: 06/30-361-9991, 06/30-607-1411, 94/327-884

Bevezető

A Farkas-Fa Kft. faipari vállalkozás, amely - folyamatos fejlődésének köszönhetően - ma már a fafeldolgozás széles skáláján tevékenykedik. A különféle épületfa-anyagok, asztalos fűrészáruk és burkolóanyagok előállítása egyaránt profilunkba tartozik. Elmondhatjuk, hogy jelenleg a térségben meghatározó szerepünk van a fafeldolgozás területén.

Bemutatkozás

Farkas Lajos és fia Árpád alapította a vállalkozást 1989-ben, bérfűrészelő üzemként, amelyben csupán egy gatterral történt a rönkfák feldolgozása. A Szombathely határában megvásárolt 12000 m2-es területű ingatlan jó lehetőséget biztosított a további bővítésekre.
Kitartó, szorgalmas munkával történt a fűrészüzem fejlesztése - épületek létesítésére, berendezések modernizálására került sor. Ennek eredményeképpen ma már automata gépsor szolgálja ki a gattert, a fafeldolgozás teljesen gépesítve történik.
Időközben a tevékenység is kibővült: lambéria-gyártásra, asztalosáru-előállításra és faáru-kereskedelemre terjedt ki. 2007 tavaszától pedig - az üzembe helyezett CNC-vezérlésű ácsszabászgéppel - komplett tetőszerkezetek és egyéb faszerkezetek gyártása vált lehetővé.
A cég az eltelt időszak alatt korszerű fafeldolgozó üzemmé fejlődött, melynek irányításába bekapcsolódott a feleség, Farkasné Hári Beáta is.

Történetünkből is kitűnik, hogy a piaci igényekre való rugalmas reagálás, a folyamatos fejlődés üzleti stratégiánk alapja.
A gyártás, az értékesítés, valamint a kiegészítő szolgáltatások állandó magas színvonalon tartására egyaránt hangsúlyt fektetünk. A minőségi gyártás alapját a megfelelő technológia, a korszerű gyártóeszközök, a szakértelem, a sok éves tapasztalat biztosítja. Az értékesítést a szakszerű, színvonalas kiszolgálás jellemzi. Kiegészítő szolgáltatásainknál ugyancsak a lelkiismeretes, gyors, precíz munkavégzésre törekszünk. Mindezt korrekt, megfizethető árakkal párosítjuk.

Keresőszavak

faipar


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink